Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

// TELT HÁZ! Szőlősgazdák, lélekbúvárok, primadonnák | séta a Naphegyen és a Krisztinavárosban Saly Noémivel

szeptember 18 - 18:00

1 500Ft – 3 000Ft

A Krisztina csak látszólag álmos kisváros Budapest közepén. Valójában ez a néhány utca annyi titkot tartogat, mint máshol egész városok. Valaha Buda külvárosa volt, ahol csak két épület állt: egy kápolna és egy kocsma. Aztán az Ördögárok mentén és a szőlőskertek helyén egyre-másra emelkedtek az épületek, az egykori kápolna pedig Buda legszebb temploma lett, amelynek a szentélyét egyszer még odébb is tolták. Mit hozott az Alagút és a Déli vaspálya, hová tűnt egy világszép palota? Miért költöztek ide fontos írók és nagy pszichoanalitikusok, kik ültek a legendás Philadelphia kávéház asztalainál?

Saly Noémi úgy meséli el a Krisztina történetét, ahogy senki más: lebilincselő tudással és olyan fanyar humorral, amire csak azok képesek, akik igazán szeretik az otthonukat.

A séta az I. kerületi Naphegy tér 8., a Magyar Távirati Iroda székházától indul és I. kerületi Horváth-kert Nepomuki Szent János szobránál ér véget.

Belépő: 3000 Ft
Kedvezményes jegy (I. kerületi nyugdíjasok számára): 1500 Ft
Jegyeket kizárólag elővételben lehet vásárolni!

Időpont: Szeptember 18. szerda 18:00
Gyülekező: I. kerületi Naphegy tér 8. – Magyar Távirati Iroda

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Részletek

Időpont:
szeptember 18
Time:
18:00 - 20:00
Ár:
1 500Ft – 3 000Ft
Event Category:
Event Tags:

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek are no longer available
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.