Érezzünk rá együtt a kovász és a sajt ízére! Tudjunk meg mindent izgalmas, személyes történeteken keresztül a sajtkészítés és a kovászos kenyér titokzatos világáról, a jó minőségű hazai alapanyagokról. Ormós Gabriella, a Kovász Labor és a Jenői Pékség, valamint Kun Anita, a Csíz Sajtműhely megálmodójának közös előadásából minden kulissza titokra fény derül. Ráadásul kóstolóval is készülünk, hogy igazán átadhassuk magunkat az élvezeteknek.
Belépő elővételben: 3500 Ft, Helyszínen: 4000 Ft
Időpont: Július 16., kedd, 19:00
Helyszín: Virág Benedek Ház (1013 Budapest, Döbrentei utca 9.)
Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!